fredag 28. november 2008

Selg boligen din selv- se www.surf.no!

Ha en suveren helg!























Bilder fra bladet Sk.Hem. Bildene er fra et hjem nord for København.
Tips om fyring:

Bøk er den tresorten som gir mest varme per favn med ved. Ifølge Enova gir bøk 4.800 kilowatttimer (kWh) per favn, mens gråor gir minst med 3.040 kWh. De mest vanlige vedsortene er bjørk og furu.
Bjørk gir litt bedre effekt pr kWh enn furu, men til gjengjeld koster en 60 liters sekk med furuved i snitt 20% mindre enn bjørk (ifølge Norsk Ved). Er du avhengig av å kjøpe ved, lønner det seg derfor å kjøpe furu. Bedre med nye vedovner enn gamle. Nye rentbrennende vedovner gir bedre fyringsøkonomi enn gamle og de slipper også ut mindre svevestøv enn eldre ovner.
  • Bruk tørr ved og brenn ikke søppel eller planker som er malt, lakkert eller impregnert.
  • Sørg alltid for å ha god trekk. Reguler varmen med hvor mye ved du legger i, ikke skru ned trekken. Legg heller i litt oftere og mindre, med god trekk hele tiden.
  • Sørg for god trekk i pipa. Pass på at ovnen er tett og at det ikke er lekkasjer ved inngangen til pipa. Be feieren sjekke dette for deg neste gang.




onsdag 26. november 2008

Dobbeltboligforsikring


Hørt om dobbeltboligforsikring? Jeg vurderer selv å kjøpe denne forsikringen når jeg en dag skal selge min bolig..

Forsikringen tegnes og betales av selger av boligen, men det er kjøperen av denne boligen som vil kunne få erstatning under forsikringen.
Forsikringen dekker faktiske ekstra boligkostnader dersom kjøperen ikke får solgt sin gamle bolig og har overtatt den nye.Med denne forsikringen vil selgeren skape en trygghet for kjøperen selv om denne blir sittende med to boliger og dermed gjøre boligen mer attraktiv for interessentene. Forsikringen dekker kjøpers kostnader med inntil kr.15.000,-pr. måned i inntil 9 måneder ved den boligen som kjøperen skal selge. (Netto rentekostnader for mellomfinansiering, fellesutgifter, nettokostnader for boligskatt, boligforsikring, oppvarming, kommunale avgifter.)Det trekkes ingen egenandel, men det er en karenstid på 3 måneder. Erstatningsutbetalingen beregnes altså fra det tidspunkt kjøperen har overtatt den nye boligen og har forsøkt å selge sin gamle bolig i 3 måneder, og etter denne perioden har en dobbelkostnad ved å sitte med to boliger.Forsikringen opphører ved budaksept for den boligen som skal selges. Bud innenfor 90 % av markedsført prisantydning må aksepteres. Dersom kunden ikke aksepterer bud innenfor grensen, bortfaller muligheten for erstatning.an kanskje være en ide dersom du skal selge din bolig.
Pris kr. 7.400,- uavhengig av boligtype som betales av selger.

mandag 24. november 2008


Jeg liker så godt denne stolen. Farvene er herlige. Denne skulle jeg så gjerne hatt, men klarer vel ikke oppdrive denne.. Bildet er fra Green gate.

onsdag 19. november 2008

Jeg vil ha en sånn stol!!!!!

tirsdag 18. november 2008

Hytte bilde fra Slettvoll. Nice!
Hundetapet fra O & L.


Helene Hennie. Liker stilen!!!! Mye fint, men kostbart..

fredag 14. november 2008

torsdag 13. november 2008












Frescht bad!!! Tv'en var vel kanskje i overkant :0)




Fra Hans Mikaels.

Bokser/esker fra Åhlens. Veldig søte, men de er ofte veldig dyre synes jeg.

onsdag 12. november 2008

I like... Liker godt dette bordet..
Kul stol, men jeg ville nok foretrukket å trekke den om..









Bilder fra bladet Sköna Hem.




Det øverste bildet er fra slettvoll.
Det nederste bildet: sofa fra carl paulsen

torsdag 6. november 2008

Sengetøy fra GANT!
Søte bamser fra vakre hjem..