onsdag 26. november 2008

Dobbeltboligforsikring


Hørt om dobbeltboligforsikring? Jeg vurderer selv å kjøpe denne forsikringen når jeg en dag skal selge min bolig..

Forsikringen tegnes og betales av selger av boligen, men det er kjøperen av denne boligen som vil kunne få erstatning under forsikringen.
Forsikringen dekker faktiske ekstra boligkostnader dersom kjøperen ikke får solgt sin gamle bolig og har overtatt den nye.Med denne forsikringen vil selgeren skape en trygghet for kjøperen selv om denne blir sittende med to boliger og dermed gjøre boligen mer attraktiv for interessentene. Forsikringen dekker kjøpers kostnader med inntil kr.15.000,-pr. måned i inntil 9 måneder ved den boligen som kjøperen skal selge. (Netto rentekostnader for mellomfinansiering, fellesutgifter, nettokostnader for boligskatt, boligforsikring, oppvarming, kommunale avgifter.)Det trekkes ingen egenandel, men det er en karenstid på 3 måneder. Erstatningsutbetalingen beregnes altså fra det tidspunkt kjøperen har overtatt den nye boligen og har forsøkt å selge sin gamle bolig i 3 måneder, og etter denne perioden har en dobbelkostnad ved å sitte med to boliger.Forsikringen opphører ved budaksept for den boligen som skal selges. Bud innenfor 90 % av markedsført prisantydning må aksepteres. Dersom kunden ikke aksepterer bud innenfor grensen, bortfaller muligheten for erstatning.an kanskje være en ide dersom du skal selge din bolig.
Pris kr. 7.400,- uavhengig av boligtype som betales av selger.

3 kommentarer:

Karna sa...

Kjempe lurt, og litt enklere å få solgt boligen sin også kanskje..
Flott bilde!

Rekkehuset sa...

Har hørt om det ja, det er kanskje noe å vurdere i disse tider.. Vi går rundt og vurderer tomtekjøp nå, og er litt skrekkslagne med tanke på alle kostnadene.
Fine bilder hos deg:-)
Ha en finfin dag!

Camilla at home sa...

Høres veldig bra ut! Masse fine inspirasjonsbilder her hos deg, kommer snart tilbake! Ønsker deg en flott helg:)