lørdag 25. april 2009

Mitt sommerønske..


Til sommeren skal jeg gå til innkjøp av lexington sengetøy. Det har jeg drømt om så lenge nå.. Altfor lenge.. Det koster skjorta, men noe må man unne seg..
Ha en riktig god søndag!

6 kommentarer:

Hobbyfrida sa...

Utrolig lekkert sengetøy da! Sånn vil jeg også ha :) Men det blir ikke med det første. Holder på å bygge hus, så det blir første pri :)
Utrolig gøy det med Frida, tjihi. Ser ikke noe bilde av din Frida? Kanskje jeg ikke har saumfart bloggen din nøye nok? ;)
Ha en flott søndag ;)
Klem

Anonym sa...

Tusen takk for den oppmuntrende kommentaren inne på bloggen min....er så koselig å se at folk har tro på meg :)

Men har enda en gang klart å slå opp den gamle kneskaden i helga, så jeg må til legen i morgen. Får bare trene forsiktig til å begynne med da :)

Utrolig lekkert sengetøy da.....hadde ikke vært meg imot å hatt noe slikt, men her går nesten alle pengene med til oppussing av hus framover...så det får nå bli hvis jeg vinner i lotto en gang :)

Ha en strålende fin søndag :)

Klemmer :)

Smineset sa...

Enig med deg. Noe skal man unne seg!! Så langt har jeg nøyd meg med å kjøpe putevar og kombinert det med hvite trekk, men jeg må si at ett komplett sett (eller tre) står høyt på ønskelista mi også.

Ha en super søndag! ;-)

My New England Dream sa...

Lexington har så mye flott. Definitivt et av mine sommerønsker også:)
Ha en finfin mandag!

My New England Dream sa...

Birken.. Den er ikke før i august, men treningen har jeg begynt litt med. Tar det mest som en god utfordring og noe å trene mot. Ingen mål om å få "merke", men fullføre og forhåpentligvis slå kjæresten;)

Nydelig blogg du har forresten!

Design by E sa...

Grattis!! Jag har nu gjort dragningen med vinst av kudde från mig, DU vann!!! Maila mig din adress så kommer en kudde som jag passar din stil.

Kram E