torsdag 3. september 2009

Festbord

Nå er vi allerede i september og været er ustabilt. Det hadde vært herlig å ha en velstelt hage hvor man kunne laget istand et festbord.

9 kommentarer:

lugnet sa...

Härligt festbord!! Man får passa på att äta ute så länge det varar, här blåser det kallt idag..! Typiskt vi hade tänkt äta kräftor ute ikväll men vi tar det nog inne istället..!
Hoppa du får en underbar helg!
Kram//Ulrica

et kjært hjem sa...

Det så koselig ut, skulle gjerne ha sittet der! Så fin og inspirerende blogg du har, nå skal jeg skrolle meg nedover og kose meg med bloggen din :) Legger meg til som følger, og håper det er greit at jeg legger en link til deg på siden min :)

Tiril sa...

Drøm...så koselig et bord, en gjør vel alt for lite slike ting som å dekke på et koselig høstbord ute, jeg skal ha klubb i morgen, men bordet er dekket innomhus...

Myhome sa...

Herlig høstbord!!!
Så flott og inspirerende blogg du har!
Tusen takk for koselig kommentar hos meg! Den lille grinden er minst 60 år gammel, stod her da vi overtok huset. Den store porten fikk vi en håndtverker som jobber på en dørfabrikk til å lage til oss. Er det en liten grind du er ute etter, så kan de sikkert kjøpes ferdig hos et byggevarefirma ( td monter?)
Ha en fin søndagskveld!
Klem Anita

Lilla Provence sa...

Hej vännen
härligt festbord, där skulle jag trivas;)
Ha en skön vecka
Kram Sari

alicelilly sa...

Ser underbart ut och när solen är framme vill man ju sitta ute.
Härlig höst vi har!
Kram

Interiør 63º N sa...

Hei igjen :O)
Klart jeg kan sende, men det er litt vanskelig for meg å ta bilde av alle varene jeg har fra GANT. Er det ikke noe spes du kan tenke deg da, kom også gjerne med farge og ønske, så skal jeg se hva jeg har og evt. sende bilde av det hvis jeg finner noe......

Kirsti

Interiør 63º N sa...

Hei igjen. Jeg har tøyservietter i demin, som du ser på bloggen min nå, sammen med slike kopper du bestilte (har noen få igjen av de koppene) I tillegg har jeg noen hvite tøyservietter i lin med broderte stjerner på. Nå husker jeg selvfølgelig ikke priser, men jeg skal sjekke dette i morgen. Kjøkkenhåndklær har jeg ikke, men håndklær har jeg noen igjen av (mest i fargene rød, blå og mørk brun). Badekåper til voksen har jeg en igjen til dame og en til herre, bedde i L tror jeg, men fargen på kantene er beige.Jeg kommer tilbake i morgen med priser og hvis jeg får det til litt bilder :O) Nå lokker senga litt for mye ;O)

Interiør 63º N sa...

Hei prøvde å sende deg en mail med bilder og priser, men fikk feilmelding tilbake????
Ny adresse????
Kan du sende meg en mail, så kan jeg prøve på nytt :O)

Kirsti