lørdag 5. desember 2009

Hjelp, jeg trenger hjelp til å finne tregulv...

Vi skal legge nytt heltregulv i huset vårt som er fra 1920 tallet. Vi starter oppe i 2. etasje hvor vi har et soverom på 25 kvm og gang som trenger nytt gulv. Jeg har mest lyst på sånt tregulv.. Natur.. men jeg synes det er vanskelig å finne det rette gulv. Er det noen som har ideer om hvor jeg kan finne fine heltregulv? I stuen har vi tenkt mørkere gulv (mørkere enn det dere ser på det nederste bildet).

Dette bildet er produktet cognac furugulv fra moelven. Jeg har lyst på brede planker.. Jeg er veldig usikker på denne farven.
Hva synes dere? Noen forslag? Er veldig takknemlig for svar.

2 kommentarer:

Tiril sa...

Jeg skal og til med nye gulv, så her følger jeg nøye med, jeg tror i utgangspunktet at jeg går for lyst, det første bildet syns jeg var nydelig.

charm design sa...

Hei,og tusen takk for kjempe hyggelig komentar:)
Jeg er også på leting etter nytt gulv.Vi skal bytte gulv i hele første etage etter jul.Jeg har faktisk bestemt meg for et mørkt ganske rustikk gulv(funnet på et bilde).Ønsker å ha et lunt og varmt gulv.Det blir vel å lete på de forskjellige stedene som selger gulv.Tenkte også et som er i heltre med breie planker.Skal holde deg oppdattert hvis jeg finner noe fint.