tirsdag 23. mars 2010

Hjelp.. Har du tips til dåpsgave?Vi skal i barnedåp på søndag til en liten jente. Vi lurer på om vi skal gi penger slik at barnet kan få sin egen sparekonto.. synes kanskje det kan være litt kjedelig å få alle disse sølv tingene eller tinn tingene som kanskje aldri blir brukt? Eller er kanskje penger også litt kjedelig?
Jeg håper dere kan hjelpe meg på veien. På forhånd tusen takk:o)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann:) Takk for koselig kommentar inne hos meg. Flotte inspirasjonsbilder...veeeldig flotte:)

Penger er vel egentlig veldig OK som dåpsgave.

Kasan har forresten spist en porsjon fiskepudding og ris nå...og vil ha mer:)) Veldig bra tegn for da har han tydligvis ikke vondt når han spiser:))

Janicke sa...

Datteren min ble døpt på søndag, og fikk både penger, gull og sølv. Selv synes jeg det var mest stas med gullarmbånd, gullsmykke, sølvkopp og sølvskje, alt med inngraveringer. Greit nok at sølvet kanskje aldri kommer til å bli brukt, men det er så koselige minner, synes jeg.

Mona sa...

Hei!

Kjempefin blogg du har, du er i favorittfeltet mitt!

Du, en dåpsgave som garantert blir brukt, og som gjerne vil gå i arv videre også, barneservice!

De selger veldig flotte f eks "prins" sett på f eks Christiania glassmagasin, Tilbords osv. Fat, kopp og bestikk, gjerne i en søt metallkoffert.


Det blir nok tatt vare på!

Klem fra Mona

Camilla sa...

"Min første ring smykkene" til jentene våre ble jeg veldig glad for. De bittesmå ringene passet
under dåpen -nå henger de på kjeder og minner oss om hvor små de var :)

Den fineste dåpsgaven var til min lillebror som fikk et epletre! Det står plantet i hagen, like mange år gammelt som han er nå :) En annerledes og morsom gave dersom de har hage.

lovefriidrott sa...

Vill önska dig en fin påsk.
Många Kramar Sari

http://www.lillaprovence.se

Mona sa...

Hei igjen, og tusen takk for besøk på bloggen!
Fargen på huset vårt er jeg også veldig fornøyd med, ser veldig amerikansk ut, he he! Den heter "varm grå" rett og slett! Liker godt de varme gråfargene, fordi de går til alt! Listene (som vi må ha noen ekstra strøk på, ehhrm..) er malt i eggehvit, samme farge som allerede er på ferdigmalte dører og vinduer.
Legger merke til at du legger inn nøyaktig de samme bildene fra finn.no som jeg også har siklet etter! Kan jeg spørre deg hvordan du får til å lagre bilder fra finn i denne størrelsen? Jeg fikk det til før, men de siste månedene så blir de jo bare mini-format?

Klem fra Mona!

Mona sa...

Hei igjen!

Det har nok noe med bilde-rettigheter å gjøre det der med finn.no. Har jo også nettopp solgt en leilighet, og måtte faktisk be pent om å få de bildene

Når det gjelder steinen som vi har brukt, så har vi hatt skikkelig flaks med vår. En kollega av mannen er medeiger i et steinbrudd som holder til på Bømlo. Sjelden farge dette her, får ofte sp mål om hvor den kommer fra. Husker ikke hva vi måtte ut med,(husker ikke i fjor altså, hi hi!) tror at her på våre trakter får du natursteinsmur ferdig lagt fra ca 2500 pr kvm og oppover. Kostbare greier med stein! Vi har jo som regel en del kvm å legge når vi først setter i gang!

Ha en god kveld!

Klem fra Mona