søndag 4. januar 2009
Jeg har lenge ønsket meg et sånt hus. Helst et stort et. Ser det er mange blant bloggerne som har et sånt et.

Jeg har vært på jakt trening i dag. Nydelig vær. Vi startet dagen med - 17, men når vi ankom bilen ved halv to tiden var det -11. Mange rypespor å se, men tror ikke hundene hadde helt nesen med seg i dag:o) Det ble et par stander med totalt 4 ryper. De andre standene vet jeg ikke helt om var blindstander eller om rypene lettet uten at vi så dem..Jeg meldte meg inn på Elixia i går kveld(benyttet meg av deres tilbud), men tror jeg lar være å skrive om mitt opplegg hva angår mat og trening i denne bloggen. Det passer liksom ikke inn her føler jeg. Så bloggen blir nå for det meste en interiør blogg igjen:o) Jeg skal dog fortsette mitt opplegg på egenhånd:o)

3 kommentarer:

Tiril sa...

Mange flotte interiør bilder her, fin blogg du har, satte nesten en smultring i halsen når jeg leste slankeinnlegget ditt.
Jeg er like høy men 5kg, mer, ble ikke mer smultring på meg !!

charm design sa...

he he du er nok ikke den eneste som starter med trening og en sunnere livstil.I dag tømmer vi skapene for godteri, i morgen er det slutt.Lykke til.
Kjempe fine bilder.

Design by E sa...

Tack för att du lade till mig på din blogg, vet inte varför det blev fel men bra att du ändå kunde lägga till mig,tack. Ha bra dag..kram E